Informatie over prikborden

Topkwaliteit prikborden voor zeer een scherpe prijs bovendien. PrikbordWinkel biedt u een ruim scala aan prikborden. Alle merken en uitvoering zijn vertegenwoordigd in dit brede assortiment. De prikborden worden altijd inclusief montagemateriaal geleverd.

prikbord

Prikborden zijn te verkrijgen in drie types:
  • Kurken-prikborden
  • Prikborden van textiel of vilt
  • Bulletin-prikborden

Kurken-prikborden

kurkbord

Prikborden van kurk zijn geschikt voor regelmatig gebruik. Het prikoppervlak is voorzien van naturel kurk. Ideaal voor het ophangen van allerlei dagelijkse zaken zoals memo’s, afspraken etc.

Prikbord van textiel of vilt

Prikborden van vilt zijn geschikt voor intensief gebruik. Deze prikborden zijn zeer stevig opgebouwd en hebben een optimale levensduur. Vilt is tevens onbrandbaar volgens de BS476.6-normering.

textielbord

Prikbord van bulletin

Bulletin-prikborden zijn van topkwaliteit en geschikt voor zeer intensief gebruik. Ideaal voor scholen, ziekenhuizen of bedrijven waar men voortdurend gebruik maakt van een prikbord. Het prikoppervlak is voorzien van het natuurproduct kurk-linoleum. Dit natuurproduct heeft een zelfherstellende eigenschap waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. Gaatjes van punaises, nietjes e.d. trekken vanzelf weer dicht.

bulletin-prikbord

Maatwerk

Een volledige wand bekleden met prikbord? Ideaal voor op kantoor of op school! Een prikbordwand wordt direct op de muur gemonteerd en is leverbaar in diverse kleuren, formaten en materiaal. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling klantenservice.

prikbordwand

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest